O nama

O nama


Strong Wood Stuff  Velikovic

je mlada firma koju čini nekoliko umetnika okupljenih u jednom izložbenom salonu.Okupili smo se oko ideje da Vam ponudimo nameštaj ručne izrade, visokog kvaliteta po najpovoljnijim cenama. U našoj radnji osnov svega je ljubav prema drvetu i prirodnim materijalima, u želji da kvalitet, toplinu drveta i dugotrajnost donesemo u Vaše domove, poslovne prostore, ugostiteljske i prodajne objekte. Nameštaj je unikatan a u mogućnosti smo da udovoljimo Vašim posebnim zahtevima i željama. Takođe kod završnog tretiranja drveta koristimo najkvalitetniju vrstu prirodnog ulja u deset različitih boja što omogućava da Vi odaberete onu boju koja Vama najviše odgovara i koja se najbolje uklapa u ostatak vašeg ambijenta.
U našem asortimanu možete pronaći i rasvetu koja prati ideju o ručno rađenim artiklima i prirodnim materijalima uz moderan dizajn, na specifičan način spaja tradiciju i zahteve modernih enterijera.
Nudimo Vam i veliki izbor kućnog tekstila od pamuka; posteljine, peškire, bade mantile, tepihe, staze, prekrivače, stolnjake itd. Kućni tekstil je od najkvalitetnijeg turskog pamuka, visokog kvaliteta i profinjenog dizajna.